header

tri-color

Schildersbedrijf van Winsum
Dr. Wiersemahof 30
8264 DB KAMPEN
T: 06 41 94 62 26
E: info@schildersbedrijfvanwinsum.nl

 

Wat zeggen onze klanten?

aangesloten-bij-01
aangesloten-bij-02
aangesloten-bij-03
aangesloten-bij-04
aangesloten-bij-05

Sigma Verf

Sigma Coatings ontwikkelt en produceert een topassortiment verven voor allerlei ondergronden en toepassingen. Dat doen ze al sinds de 18de eeuw, toen de basis werd gelegd voor hun huidige succes. Wat ooit begon in een molen in de Zaanstreek, is inmiddels uitgegroeid tot een onderneming die deel uitmaakt van het internationale netwerk van PPG Industries.

Het hoofdkantoor van Sigma is gevestigd in Uithoorn. De verven worden sinds het begin van de jaren '90 geproduceerd in onze verffabriek in Amsterdam, één van de modernste van Europa. De producten en diensten van Sigma behoren tot het beste wat de markt heeft te bieden.

 

Een Sigma kleur online opzoeken

Wilt u kleuradvies,of zoekt u kleur en weet u nog niet welke? Laat u dan inspireren door alle kleuren van Sigma. Bekijk de kleuren per kleurgroep, gegroepeerd volgens kleurintensiteit of volgens de bekende Sigma kleurcollecties.

Bespreek u kleur wel even met ons, wat  afgebeelde kleuren kunnen door verschillen in computerbeeldschermen afwijken. Het is wel een goede benadering van de werkelijkheid. 

.