header

tri-color

Schildersbedrijf van Winsum
Dr. Wiersemahof 30
8264 DB KAMPEN
T: 06 41 94 62 26
E: info@schildersbedrijfvanwinsum.nl

 

aangesloten-bij-01
aangesloten-bij-02
aangesloten-bij-03
aangesloten-bij-04
aangesloten-bij-05

Uw mening is belangrijk voor ons. Geef uw waardevolle feedback. Hier vind je enkele getuigenissen van onze klanten:

Wij hebben uitstekende ervaringen met Schildersbedrijf Van Winsum. Het schilderwerk maar ook alle voorbereidingen voor het schilderwerk worden vakkundig uitgevoerd. Alles wordt schoon en netjes achter gelaten. De offerte is duidelijk en de communicatie is goed. Bedankt Henk!!
 
Datum van plaatsing: 15 april 2018
Geplaatst door: M. van der Weerd
Kampen
Na een verbouwing moest onze badkamer en het toilet gescand en gesausd worden. Er is ook wat buitenwerk gedaan. Het resultaat is prachtig.

Henk is een echte vakman en geeft goede adviezen. Hij werkt zorgvuldig en laat je woning netjes achter. Even een sopje over het raam dat moeilijk voor ons bereikbaar is. Wat een Service! En daarnaast is het ook gewoon plezierig om hem om je heen te hebben. Dank je wel Henk!
 
Datum van plaatsing: 09 november 2017
Geplaatst door: C. van Doorn
IJsselmuiden
Ons huis is op vakkundige wijze door schildersbedrijf H.van Winsum prachtig geschilderd. Na goede adviezen over de te schilderen delen, die extra aandacht nodig hadden, is ons huis tegen een redelijke prijs, in een prettige sfeer met voortdurend overleg en een goede samenwerking onder handen genomen. De entree is buitengewoon prachtig geworden. Met uitstekende kwaliteit van de gebruikte materialen.

Een aanrader!
 
Datum van plaatsing: 17 juni 2017
Geplaatst door: J.P.Reumer
Eikenstraat 7, Kampen
Sinds 1994 diverse schilders aan het huis laten werken, echter nooit met een dergelijk schitterend eindresultaat. Schildersbedrijf H. van Winsum is een absolute aanrader. Zeer vakkundig en iemand met een grote passie voor zijn ambacht. Het onderlinge contact is prima.
 
Datum van plaatsing: 21 april 2017
Geplaatst door: Berry Zandbergen
Bewoner, 1e Ebbingestraat 21
Prettige werksfeer, er is veel ruimte voor overleg en inbreng. Henk denkt met je mee en zorgt dat alles naar wens wordt afgewerkt. Laatste werkzaamheden werden alle puntjes nog eens op de ie gezet.
voor de grote werkzaamheden had hij een collega mee gevraagd, een goed werkend team. Goed schilderwerk en vakmanschap. Voor Henk is het schilderen geen werk maar een ambacht waar hij zijn hart in stopt.
 
Datum van plaatsing: 14 november 2016
Geplaatst door: D. D. Buerkel
binnenschilderwerk, kreekrug Kampen
Afgelopen maand heeft Henk ons huis geschilderd. Dat heeft hij naar volle tevredenheid gedaan. Kenmerkend voor Henk is zijn vakmanschap, betrouwbaarheid en flexibiliteit. Daarnaast beschikt hij over een netwerk van collega's die als het nodig is voorbereidende werkzaamheden kunnen uitvoeren, denk hierbij aan timmer- en loodgieterswerkzaamheden. Dit alles maakt dat het uiteindelijke resultaat van de schilderwerkzaamheden van hoge kwaliteit is.
Ons huis was aan een grondige schilderbeurt toe hetgeen door Henk met oog voor detail is uitgevoerd. Niet alleen het schilderwerk maar ook het voorbereidende werk zoals houtreparaties zijn vakkundig uitgevoerd. Alle zaken zijn door hem grondig en volgens offerte aangepakt zonder werkzaamheden over te slaan. Ook is hij bereidt om werkzaamheden in de loop van het werk bespreekbaar te maken.

Kortom, Henk is een vakman die wij iedereen kunnen aanraden.
 
Datum van plaatsing: 13 mei 2016
Geplaatst door: Auke Jan Veenstra
Kampen
Henk de vakman heeft ons huis aan voor- en achterzijde (buiten) weer netjes geschilderd. Ook enkele reparaties zijn prima uitgevoerd.
Eerder heeft Henk bij ons binnen schilder- en wandafwerking met scan uitgevoerd. Wij zijn erg tevreden over het resultaat. Wij kunnen dit bedrijf aanbevelen !!
 
Datum van plaatsing: 12 oktober 2015
Geplaatst door: Famile van der Werf
Bovensingel 86 8266 BW Kampen
De buitenkant van ons huis is begin augustus helemaal geschilderd. Alles is volgens afspraak verlopen. In nog geen twee werkweken was alles klaar! Het ziet er prachtig uit en we zijn er heel blij mee.
En ook de mini-molen die wij in de achtertuin hebben staan, is door Henk van Winsum opnieuw geschilderd. Dat was een hele klus, maar hij ziet er nu weer prachtig uit. Ook daar zijn we erg blij mee!
We willen dit schildersbedrijf zeker bij anderen aanbevelen!
 
Datum van plaatsing: 25 augustus 2015
Geplaatst door: Dicky Haze
Marinus Postlaan 97
Henk van Winsum heeft in mijn nieuwe huis in Belt-Schutsloot een groot aantal wanden met glasvlies beplakt en gesaust. Alles ziet er weer mooi uit. Een vakman die hard werkt, zijn afspraken nakomt en goede adviezen geeft. Ten zeerste aanbevolen!
 
Datum van plaatsing: 14 maart 2015
Geplaatst door: Nico Piquer
Belt-Schutsloot
Schildersbedrijf H. van Winsum heeft ons huis zeer vakkundig geschilderd.
Alles ziet er weer tiptop uit.
Er wordt zeer netjes en accuraat gewerkt. Komt gemaakte afspraken na.
Geeft goede adviezen. Aanbeveling zeker waard.
 
Datum van plaatsing: 22 oktober 2014
Geplaatst door: Mallie
particulier, Nederland

<< Start Vorige 1 2 3 4 Volgende Laatste >>

Pagina 3 van 4


Verstuur een aanbeveling
* Verplichte velden.
Uw naam:*
Email:*
Over u:
Uw locatie:
Uw website:
Beveiligingscode:
Vul hier uw code in:*
Verstuur uw commentaar naar ons:*
.